Тиквешкото езеро повеќе НЕ ПОСТОИ! (ВИДЕО)

Погледнете како изгледа Тиквешкото езеро, и покрај властите кои не убедуваат дека Тиквешкото езеро се користи само два часа за производство на електрична енергија тоа воопшто не изгледа така… Погледнете го видеото во продолжение

https://www.facebook.com/100004616973413/videos/5574522862657932/