Сpeде улица фатен е во “жeшka акција” – МИНУВАЧИТЕ ВО НЕВЕРУВАЊЕ ОД ГЛЕТКАТА ВО ТАЈЛАНД (ВИДЕО)

Тајландската поли ија трага по „одвратен странец“ кој е снимен на надзорна камера како врши „сра мен чин“ на јавно место со проститутка за време на пијанство.
Човекот, за кој се смета дека е британски турист, е снимен во Патаја, како оди покрај патот со платена с**суална работничка околу четири часот наутро, по што стапиле во инт имни одно си.

Тајландското одморалиште е познато како „Градот на гре вот“ по своите „неприс тојни“ барови и салони за масажа.

Снимката од безб едносните камери покажува возбуден турист со проститутка како лежи на прометниот пат, навидум несвесен за сообраќајот околу нив. Се забележува и женско лице како му дава ора лен се кс на мажот, додека автомобилите што поминувале застанавуаат поради шokнтната глетка, пренесува „Њујорк пост“.

Во еден момент, русокосата девојка дури и мавта кон случаен минувач кој застанал да ја сними сра мната сцена со својот телефон. Во меѓувреме и револтирант бездомник ја забележал безоб разната двојка и веднаш го пријавил настанот во поли ција.
Тие седеа таму и го правеа тоа 30 минути. Не им беше грижа за автомобилите што минуваат.
Го слушнав како зборува. Тој беше од Англија. Завршија, а потоа разговараа и тој и даде нешто, мислам дека беа пари и таа си замина. Уморен сум од одвратните странци кои го третираат мојот град како канта за ѓубре, изјавил очевидецот.

Погледнете го видеото: