Сред бел ден во центарот на Скопје извршува НУЖДА

На сликата се гледа како еден човек го фатил зорт па морал да се олесни сред бел ден додека поминуваат граѓани.

Фотографиите и видеото се направени во центарот на Скопје веднаш карши Собранието на Македонија поточно во Жена парк