Во Основниот суд – Штип, пронајден е мртов судски полицаец

Судски полицаец од Штип, кој бил на ноќна смена, бил пронајден мртов од неговиот колега, изутрината по 8 часот. Информацијата ја потврдуваат од СВР Штип, но повеќе детали најавуваат по завршување на увидот од страна полицијата и јавен обвинител, пренесе порталот ММС.