Маја се гуши додека орално го задоволува Филип (ВИДЕО)

Ако сте фан на реалното шоу „Задруга“, сигурно знаете кои се Маја Маринковиќ и Филип Цар.

Тие двајца малку се опуштија повеќе од очекуваното, па „падна“ орален се*с, пишува српска „Република“.

Жешката акција под прекривачите очекувано предизвика огромно внимание во регионот, а истата ја имате во продолжение.

Предупредување! Ова видео не е за лица под 18 години!