Космополит Струмица со мега популарна музичка програма

Забавата и убавата музичка програма ви ресторант Космополит во Струмица продолжува со засилено темопо. Изминатиот период беше воспоставена пролетна музичка шема со познати домашни и странски музички артисти.

Продолжуваме со несмалено темпо и се спремаме за летната шема. Гостите од Струмица и оние кои доаѓаат од другите градови се презадоволни и бараат да продолжиме со забавата. Нашиот концепт е во услугата да понудиме влезница која во неа вклучува конзумација на мезиња, ладни даски и салати.

Престојниов викенд, односно на 28 Април во Петок во 21,00 часот ни гостува популарната Зорана Мицановиќ, а влезницата изнесува 1200 денари и во неа вклучена е ладна даска, грчка салата, апетисани и десерти, и има одличен интерес, а додека на 13 Мај во Сабота ни гостува мега популарниот српски пејач Пеѓа Јовановиќ, за него имаме огромен интерес, влезницата е 2000 денари, а во неа е вклучена Космополит даска, салати, скара и десерти.

Не застануваме тука, најавуваме богата летна програма со одлични музички изненадувања

Несомнено ја поседуваме најубавата летна тераса во Струмица која е на неколку метри од паркот и езерата со слободен голем бесплатен паркинг.

Ја освеживме терасата со нови содржини и е спремна за летната шема – велат од менаџментот на кафе ресторант Космополит