Golden hall Cosmopolit со најубава свадбена сала во истокот на Македонија

Следејќи ги најновите светски стандарди и барања на нашите клиенти, креиравме свадбена сала со прекрасно осветлување и декорации, посебен простор за сликање, надвор и внатре.

На неколку метри од ресторанот и слата се наоѓа преубав парк и езера кои најчесто се користат за сликање на младите.

Располагаме со голем бесплатен паркинг. Она што не издвојува од другите се достапните цени и услуги, одличната храна и персонал. Нашата уникатна положба во самиот парк им дава можност на младите да не губат време за сликање, бидејќи ведна спроти ресторанот на неколку метри е преубавото езеро и прекрасниот парк. На ниту едно друго место не можат да се добијат повеќе услуги на едно место.

Во нашиот комплекс постои Пијано бар во кој може забавата да продолжи и после свадбата или во организирање на момачки или девојачки вечери. Веќе имаме многу резервации така што Вие како медиум имате точна констатација дека со сигурност ја поседуваме најубавата свадвена сала со преубави декорации кои ја создаваат свадбената атмосфера до совршенство. Ние како менаџмент се водиме исклучиво на барањата на нашите гости и ценети клиенти.

1 thought on “Golden hall Cosmopolit со најубава свадбена сала во истокот на Македонија

Comments are closed.