Здравје

Фармацевтска компанија објави дека вакцините против рак и срцеви заболувања ќе бидат готови до 2030 година

Водечката американска фармацевтска компанија „Модерна“ објави дека е уверена оти вакцините против рак, кардиоваскуларни и автоимуни болести, како и други...

Во болница во Лондон, кај 29-годишен Албанец, при преглед е откриено дека неговото срце е на десната страна, а и другите органи биле на спротивна страна

Во болница во Лондон, кај 29-годишен Албанец, кој се пожалил на здравствени проблеми, при преглед е откриено дека неговото срце...