Економија

Бектеши: Субвенции од 20.000 денари за вградени ПВЦ прозорци, 15.000 денари за топлински пумпи и 80.000 денари за поставување на фотонапонски централи во домаќинствата

Министерот за економија Крешник бектеши денеска на прес-конференција во Владата информираше за четири јавни повици кои ги објави Министерствотоз а...