admin

Тешка сообраќајна несреќа во скопско, повредени се 13 лица, 3 се во тешка состојба – Возачот е малолетинк, син на сопственик на албански медиум?

На локалниот пат меѓу скопските села Брњарци и Стајковци се случила тешка сообраќајна несреќа меѓу три возила, во која се...