3 пози во секс кои жените ги обожаваат

Исто како и мажите и жените, имаат омилени пози во сексот кои ги доведуваат до врвот на страста. Женската имагинација опфаќа широк спектар на пози, но има и такви на кои жените едноставно не можат да одолеат

  1. Мисионерска позиција
    Мисионерската позиција е дефинитивно потценета. Ова е една од најдобрите пози за жените, а тие можат да кулминираат на бесконечен број начини, без многу труд или акробации. Оваа класична љубовна поза е совршена за оние кои сакаат да ја почувствуваат моќта на машкото тело.
  2. Танц во скут
    Повеќето жени сакаат да бидат над партнерот бидејќи чувствуваат контрола над играта, а моќта е секогаш силен афродизијак. Останувањето на врвот не мора да се ограничи само на една поза, но до задоволствата кои можеби сè уште не сте ги ни почувствувале може да се дојде на различни начини. Бидете имагинативни!
  3. Лажица
    Оваа поза е популарна кај двата пола. Маж и жена лежат на страни, притиснати еден на друг, со рацете обвиткани околу нејзиното тело. Тоа е исклучително удобна поза која овозможува нежни допири и страсни прегратки, бидејќи не заборавајте дека кожата е многу чувствителен орган кој може да биде многу силна ерогена зона.