Човекот што ги поседува најстарите фотографии во државата

Јордан Симоновски е човекот кој ги поседува најстарите фотографии во државата, ги има илјадници, но најспектакуларни се фотографиите за кој тврди дека имаат голема национална и историска вредност. Станува збор за оригинални и уникатни фотографии на македонски револуционери

https://www.facebook.com/watch?v=904110343957040

Извор: ТВ Стар

1 thought on “Човекот што ги поседува најстарите фотографии во државата

Comments are closed.