Пациент на операција ја фати докторката за зaдникот (ВИДЕО)

Хит видео од операциона сала.

Едно видео стана вирално на социјалните мрежи и веднаш предизвика лавина од коментари и лајкови.

На урнебесното видео од операциона сала на некоја болница може да се види како пациент, иако е на операционата маса, го допира и стиска задникот на докторката кој му прави хируршка процедура.

Некој сето тоа го снимил, па може да се види дека докторката воопшто не била задоволна од ваквата постапка на младиот Коља, туку дека шокирана се свртела и погледнала во анестезиологот, кој само го подигнал палецот во знак на потврда дека пациентот сè уште бил буден