(Фото) Фатен возач кој возел со 246 км/ч на македонските патишта

Во полициска контрола, во текот на вчерашниот ден, бил фатен возач кој со автомобилот возел 246 километри на час.

Од фотографиите, што ги споделија од Министерството за внатрешни работи, се гледа дека освен овој возач, во радарска контрола, со голема брзина биле фатени и други двајца возачи …