ТВРДИ ДЕКА СПИЕЛА СО СИТЕ МАЖИ ВО СЕЛОТО: ГО ШОКИРАШЕ БАЛКАНОТ СО СВОЕТО ПРИЗНАНИЕ

Во 2019 година, веб-страницата ikragujevac.com пишуваше за необичен случај кој, според извештаите, се случил во село во близина на Крагуевац во Србија. Имено, на гореспоменатата страница е цитирано писмо од жена во кое таа тврди дека е љубовница на многу мажи во едно село во Крагуевац. Тврди дека спиела со сите мажи во селото: Го шокираше Балканот со своето признание – Отпрвин започнав афера само со еден. Често доаѓаше кај мене за да го земе она што го нема дома и со задоволство водев љубов со него со оглед на тоа што бев млада и сингл. Ја рашири веста низ селото на други мажи и набрзо сите се заинтересираа за мене – напишал на интернет овој анонимен љубовник. Како што наведува, на почетокот со тешко срце ги одбивала, но подоцна сепак решила да ги задоволи кога, како што изјавила, дознала дека нивните сопруги не ги задоволувале. – Има и постари и помлади, средовечните ми се најдобри. До нив се чувствувам како кралица на целото село и мислам дека ниту една од тие жени не ми е рамна, ниту некогаш ќе ми биде – си помисли оваа жена, опишувајќи го овој невиден случај на неморал. Сакала награди, но не со пари Таа понатаму изјавила дека многу луѓе ја наградувале. Некои и’ давале пари, суви колбаси, шунка, свежо сирење и крем. – Навистина уживав кога бев со нив и сакав да им го пружам сето задоволство затоа што бев сигурна дека нема подобра од мене. Така ми велеа и тие мене – додала таа. – Што ќе се случи ако нивните сопруги дознаат за тоа? Некои од нив ги познавам лично и знам какви вештерки и се. Знам дека во еден момент ќе излезе на виделина затоа што некој ќе открие сè, мажите се озборувачи како жените. Сигурен сум дека сите ќе дојдат кај мене и ќе покажуваат со прстот. Ќе морам да направам некакво засолниште додека не помине гневот. Свесен сум дека ао лошо ќе ми се возврати, но не можам да одолеам на ова. Јас не сум крива што тие не можат да се грижат за своите сопрузи – заклучила оваа анонимна Србинка.

1 thought on “ТВРДИ ДЕКА СПИЕЛА СО СИТЕ МАЖИ ВО СЕЛОТО: ГО ШОКИРАШЕ БАЛКАНОТ СО СВОЕТО ПРИЗНАНИЕ

Comments are closed.