Тара Симов се породува, објави фотографија од болница со инфузија

Поранешната „Задругарка“ Тара Симов откри дека се породува.

Имено таа објави фотографија на својот Инстаграм профил од Клиниката за гинекологија и акушерство (ГАК) во Ниш.

На фотографијата таа прима инфузија во рака, а цело време раката и ја држи нејзиниот избраник и таткото на бебето.

Таа и нејзиниот избраник чекаат девојче, а таа во неколку наврати има истакнато дека едвај чека да се оствари во улогата на мајка.