Стојанов го доби името на полицаецот!

Претседателот на бугарската фондација Македонија го доби тоа што го бараше. Откако објави порака вчера во која нудеше 200 евра за името и презимето на полицаецот од Деве Баир, доцна синоќа му стигнала порака со потребните информации.

Во пораката се вели:

Би сакал да ви дадам информација околу полицаецот кој ве малтретирал и кој го објавивте. Татко е на моја поранешна другарка, албанец е. Името му е Ајдеми Попуши…Нема потреба од наградата од 200 евра, доволно е да го објавите копилето со име и презиме.