Станислава Чочоровска и Аркан работеле за Државната безбедност!

Новинарот Милош Васиќ, кој почина пред неколку денови во 2011 година објави текст со наслов „Високо организиран криминал за потеклото на богатството на Жељко Ражнатовиќ Аркан и поврзаноста со кралицата на кокаинот Станиславa Чочоровскa.

„Цигарите, течните горива и стратешки важните стоки Државната безбедност им ги додели на своите доверливи лица меѓу нив и кумата на Цеца Ражнатовиќ која издржува казна од 14,5 години во Македонија за шверц на половина тон кокаин-пишуваше Васиќ.