СКAНДАЛ: Тeпaaт момче и му баpaат пари, а тој моли за пoмош во Србија

Српските медиуми објавија ново вознемирувачко видео од насилство, поставено на социјалните мрежи.

На снимката се гледа како неколкумина уд ираат и малтрет ираат младо момче поради наводен долг.

Перитоа, тие го удираат по главата, грбот, рацете и нозете.

Иако момчето упорно ги моли да го пуштат и да не го повред уваат, насил ниците не престануваат.

Тој се обидува да си го заштити лицето со раце, но ниту тоа не му го дозволуваат.

Кои се учесниците во ова малтретирање и каде е направено видеото се уште не е точно познато.