Професорка на 50 години стана актерка во филмови за возрасни, па сними сцена со поранешен ученик

Г-ѓа Робинсон направи радикална промена на 51-годишна возраст – ја напуштила корпоративната работа и станала п*рно ѕвезда. И откако снимила сцена со поранешен студент, оваа мајка признала дека ѝ суделе членови на нејзината заедница.

Уморна од нејзината успешна маркетинг кариера, г-ѓа Робинсон одлучила да стане п*рно актерка откако еден пријател ја запознал со платформата OnlyFans.

Eдна од првите сцени на г-ѓа Робинсон вклучуваше училишна сцена со поранешен ученик. И таа призна дека toa не помина добро во нејзиното соседство.

„Живеам во заедница полна со тврдоглави жени“, откри таа, говорејќи во подкастот „Tanya Tate Presents“. „Воопшто не ме сакаат“, признала таа.

„Снимав краток филм со момчето Џони Синс, а жените од моето соседство поверуваа дека е вистински и почнаа невидена потера по мене“, се пожалила taa.

„Тоа беше училишно сценарио; како кога бев професорка повторно се поврзав со тој мој поранешен ученик, како да е тоа вистински живот“, ја опиша таа контроверзната сцена.

„Тоа ми направи многу проблеми. Имаше организации со кои сум вклучен во мојата заедница кои изразија загриженост за овие наводи, а јас реков: „Тоа не е реално, не е реален живот“.

И покрај тие предизвици, возрасната актерка нагласи дека не планира наскоро да го напушти OnlyFans.

Говорејќи во интервју за друг подкаст, ќерката на г-ѓа Робинсон, Амбер, која исто така е активна во индустријата за возрасни, рече дека научила да се сака себеси преку п*рнoгрaфијaта.