Од калуѓерка – до актерка во филмови за возрасни!

„Оние кои повеќе не ја гледаат смислата во редовниот живот одат во манастир. Во тие моменти заминувањето не е само бегство, туку и секојдневна потреба. Се работи за бегство кога човек не е подготвен, не е способен да одговори на некои животни предизвици и потоа мисли дека промената на средината ќе му помогне да се ослободи од тие предизвици.Можеби во него има некаква грижа на совест со која може да се бори само со одење во манастир.Покајанието може да биде причина за монашки подвиг Често се случува на крајот да се откаже од ова.“ вака Psihologijaonline ја опишува причината за одлуката на човекот да оди во манастир.

Откажувањето од него и се случи на Колумбиецот Хуни Пинеда, чија необична животна приказна го привлече вниманието на медиумите. Таа имала само 10 години кога отишла во манастирот, каде што била калуѓерка осум години. Одеднаш, нејзиниот живот целосно се сврте – таа стана ѕвезда на филмови за возрасни. Како?

Хуни за странските медиуми раскажа како свештеник упорно се обидувал да и одговори. Сепак, нејзината желба беше поголема и јасна, поради што денес својата кариера ја нарекува уметничка. Таа истакна дека ужива во интимните односи пред камерите, дека добро заработува и дека нема намера да се откаже. Таа сфатила дека не сака да биде калуѓерка кога се заљубила во учител.

Таа го напуштила манастирот и набрзо запознала човек кој организира кастинзи за индустријата за возрасни. Таа реши да се пријави и влезе во потесниот избор, а потоа ја доби првата улога. Таа не сакаше да открива повеќе детали, а епилогот од нејзината животна приказна останува историја. Хуни е активна на социјалните мрежи каде објавува провокативни фотографии, често во долна облека.

1 thought on “Од калуѓерка – до актерка во филмови за возрасни!

Comments are closed.