Нема да ја препознаете – Ивона Талевска се појави во јавност видно изменета

Ивона Талевска долги години важеше за една од најдобрите и најубави тв презентерки и беше препознатлив лик на Сител ТВ.

Но веќе неколку години се повлече и ја нема на малите екрани иако таа и понатаму е активна во својата професија, новинарството.

Долги години Ивона Талевска важеше за една од најдобрите и најубави тв презентерки и беше препознатлив лик на Сител ТВ.

Нејзината кариера во Сител почна далечната 1999 години, но веќе неколку години се повлече и ја нема на малите екрани иако таа и понатаму е активна во својата професија, новинарството.

Талевска ретко се појавува во јавноста, а кога тоа го прави е со голема и значајна причина како што беше неодамна.

Но, нејзиниот колега Ване Маркоски, викендов споделува фотографии на социјалните мрежи од ски центарот Копаоник каде што се наоѓа заедно со Александра Тимковска, Бобан Тодоровски и Ивона Талевска.

Од фотографијата може да се забележи дека поранешната новинарка Ивона Талевска видно се изменила, односно се поправила.