Наум Петрески: Невероватно е како се котат такви битанги, ќе го најдат во некој ендек со гаранција

По настапот на ДНК во Тетово за кој споделија фотографии, Наум Петрески им искоментира со прашањето дали биле преку Цезар.


Наум Петрески: Невероватно е како се котат такви битанги, ќе го најдат во некој ендек со гаранција

Фронтменот на ДНК, Владимир му врати:

„Преку такви преваранти кои сеуште лажат луѓе и не се во зат вор не идеме никаде. Не сме од вчера знаеш тате.“

„Среќа не успеа да не зезне нас, ама останативе уште не добиле пари за жал за чесно сработена работа. Ќе одговара секако и ќе јаде тужба од сите пред се дека е шупак и патолошки л’жов.“

На тоа Наум одговори:

„Невероватно е како се котат такви битанги и преживуваат што е најжално ама Цезар е врв на битангите во државава и ќе го најдат во некој ендек со гаранција“.