Натпреварувач го удри водителот и му скрши заб на емисија во живо (ВИДЕО)

Не е ретко да се случи некаква негозда при снимање на емисии во живо, а баш една таква се случи во едно од најпопуларните музички шоуа во регионов.

На музичкото натрпреварување на Звездите на Гранд додека водителот прогласуваше победник се случи незгода, односто тој доби удар и му беше скршен заб.

Погледнете го видеото:

https://www.instagram.com/p/CPVsGevpGPe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

1 thought on “Натпреварувач го удри водителот и му скрши заб на емисија во живо (ВИДЕО)

Comments are closed.