Кои јавни личности се претплатени кај Теодора Мартиноска на OnlyFans?

Имено, „OnlyFans“ е страница за возрасни каде се објавува ekcплицитна содржина и се споделуваат провokaтивни фотографии но,

за да ги погледнете истите треба да се претплатите за одредена сума, па така ова стана нов популарен „тренд на заработка.“

Теодора во една прилика откри дека преку оваа страница за возрасни комуницирала со повеќе познати јавни личности од Македонија како пејачи политичари. Погледнете

1 thought on “Кои јавни личности се претплатени кај Теодора Мартиноска на OnlyFans?

Comments are closed.