Иџе на денот на свадбата прво возел и победил на трка, па тргнал по невестата

Најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски – Иџе се тркал и на денот на неговата свадба. Како што открива во последната „Еден на Еден“, оставил на неговото и семејството на неговата сопруга да ги договараат деталите за свадбената веселба. Но, кога му кажале дека единствен слободен термин бил на 5 мај, тој рекол дека баш тој датум има важна трка.

Не само што утрото возел, тој победил, па потоа тргнал по невестата