Жена го исплатила кредитот, па викнала музика за да прослави: Стана хит на социјалните мрежи

Во денешно време ретко кој успева да живее и да издржува семејство без да подигне кредит иако со години мораат да го исплаќаат.

Особено тешко е кога нашинци ќе земат кредит некаде во странство. За многу луѓе, заемот во Швајцарија беше голема животна грешка, откако не можеа да си ги платат долговите.

Една жена од Србија позајмила швајцарски кредит и со години го враќала. Сепак, успеала да го исплати заемот, па решила да прослави со музика!

„Госпоѓата го исплати кредитот во швајцарски франци! Навистина не е шега, не е од изданието „не се случило“, последната рата од кредитот ја прослави со прослава и музика договорена токму за тој настан!

Оваа слика им ја испратила жена чија свекрва штотуку го исплатила тој заем во швајцарски франци.

„Ова може да биде анегдота. Свекрва ми се оддолжи на швајцарците и постојано велеше: „Кога ќе платам, ќе славам!“

А денес навистина слави. Со музика и како што доликува – објави таа со слика од прославата.
Многу корисници и честитаа на оваа жена што успеа да го исплати овој заем.