Груевски се забавува со девојка во клуб во Будимпешта ?!

На социјалните мрежи кружи нова фотографија од поранешниот премиер и бегалец Никола Груевски , кој е фотографиран во добро расположение и друштво, во некаков угостителски објект, некаде во Унгарија.