ВООРУЖЕН ГРАБЕЖ НА БЕНЗИНСКА ВО АРАЧИНОВО!

Продолжуваат вооружените грабежи во Скопје.

Утрово околу 8 часот и 10 минути во вооружен грабеж две лица ограбиле бензинска на Лукоил во Арачиново.

Според нашите информации одземена е поголема сума на пари, а за среќа нема повредени лица во настанот.