Водителка се онесвести во емисија во живо – погледнете го видеото

Водителката на временска прогноза Алиса Карлсон Шварц ненадејно се онесвести на програма во живо, а нејзините колешки мораа да го завршат сегментот кога Алиса ја удри главата во пултот, а потоа падна зад него.

Нема информации што го предизвикало онесвестувањето, но слично нешто и се случило во 2014 година, кога повраќала додека се емитувала емисијата во живо и и било дијагностицирано „протекување“ на залистокот на срцето.