(ВИДЕО) Ресенчанката Бети Котовческа постави личен рекорд капејќи се во вода на -34 степени

Капењето во екстремно студени води во Лапонија се секојдневие за Бети Котовчевска од Ресен. Оваа зима, таа го постави својот личен рекорд, капејки се во вода, на температура од -34 степени.

1 thought on “(ВИДЕО) Ресенчанката Бети Котовческа постави личен рекорд капејќи се во вода на -34 степени

Comments are closed.