(Видео) Драматично: Премиерот Ковачевски говори за мадиња пред странски дипломати…

Чеј, чеј, чеј… дали стварно Таче Ќуран пред дипломативе во Виена вчера соопштил дека имал МАДИЊА? Ги подучувал дека треба да имаш мадиња?

Или јас не разбирам куманоанглиски?

Фејсбук статус на Богдан Илиевски